Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Werken bij Cure4

Cure4 is al meer dan 15 jaar gecertificeerd AFAS partner én specialist in financiële en administratieve dienstverlening in de zorg.

 

We verslimmen zorgorganisaties en bieden hun grip op de uitdagingen van morgen.

 

Veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar in hoog tempo op. Dit maakt administraties steeds ingewikkelder. De kennisintensieve en specialistische werkzaamheden die hierbij komen kijken kosten veel tijd en een evenwichtige bezetting is een complexe klus. Het optimaliseren/automatiseren van je bedrijfsprocessen en het uitbesteden van je administratie kan een antwoord zijn op deze uitdagingen.

Met onze dienstverlening zetten we menselijke zorg voorop. Iedere dag ondersteunen onze deskundige collega’s verschillende zorgorganisaties op de financiële administratie, HR- en salarisadministratie en zorgadministratie. Hiernaast zijn wij al meer dan 15 jaar gecertificeerd AFAS partner voor de zorg. Door onze jarenlange kennis en ervaring met het automatiseren van zorgspecifieke processen kunnen we AFAS op maat voor jouw organisatie beheren en optimaliseren. Kom jij één van onze teams versterken?

Minder papierwerk, meer tijd voor echte zorg. Daar zorgen wij voor.

Collega's aan het woord

Annemiek van den Brink

Teamlead Zorgadministratie

Voor iedereen is er bij Tenzinger een eigen plekje! Er hangt een fijne sfeer waarbinnen je jezelf kan ontwikkelen en in jouw rol kan groeien.

Lisa Bond

Financial

We regelen alle administratieve rompslomp, zodat de zorgorganisatie zich kan focussen op het verlenen van goede zorg.

Jurrian van Os

Senior Consultant Salarisadministratie

Mijn werk bij Cure4 geeft mij veel voldoening, omdat ik er aan bijdraag dat zorgmedewerkers hun salaris juist en op tijd ontvangen.