Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Maak kennis met Tenzinger

In de jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. Dit doen we met meer dan 300 experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement.

 

 

De naam Tenzinger

Veel mensen denken dat Edmund Hillary de eerste mens op het topje van de wereld was. Maar wij weten dat zijn gids, Tenzing Norgay, hem letterlijk een paar stappen voor was. Heel vaak zijn het de minder zichtbare krachten die een ander ondersteunen. Dat doen wij in de zorg, want veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Die gaan wij aan met expertise en grensverleggende ICT- en data-oplossingen. Wij zijn een organisatie van andere zorgers en noemen onszelf dan ook Tenzinger.

Zorgverslimmer award

De zorg heeft verslimmers nodig. Daarom belonen wij bedenkers van slimme oplossingen voor grote zorguitdagingen met een award.

 

Tenzinger nomineert ieder jaar 24 Zorgverslimmers. Deze bedenkers van slimme oplossingen op het gebied van zorgprocessen, data of technologie zorgen ervoor dat zorgverleners meer tijd hebben voor zorg. Dat is hard nodig. Met maar 24 uur in een dag en de zorgvraag die maar blijft groeien, telt elk uur. Met deze award wil Tenzinger iedereen in de zorg aansporen om mee te blijven denken én werken aan een slimmere zorg.

Onze Waarden

Innovatief

Met onze kennis en vernieuwende ideeën maken we impact in de zorg; door het opzoeken van de grenzen, het maken van verbindingen en het durven veranderen, willen we de zorg van morgen, vandaag beter maken. Zo creëren we meerwaarde voor onze klanten.

Meesterschap

We zijn meester op ons vakgebied, we hebben kennis van zaken. We kennen de zorgmarkt goed door ons intensieve contact met klanten. Op basis van onze kennis zijn we van toegevoegde waarde voor onze klanten.

Power

Met lef en energie gaan we elke dag met veel plezier aan de slag. We zijn doeners die denken. We hebben oog voor de kansen om ons heen en gaan voor het beste resultaat. Samen naar de top.

Aangaan

We staan open voor onze omgeving en willen en durven ons daarop aan te passen. We zoeken naar kansen en mogelijkheden voor het beste resultaat. ‘It is not the strongest or fastest that survives. It is the one that is the most adaptable to change’.

Care

Met aandacht, zorg, enthousiasme en intrinsieke motivatie leveren we een bijdrage aan de zorg. We zorgen voor elkaar en nemen onze verantwoordelijkheid. We werken voor en vooral samen met onze klanten aan duurzaam toegankelijke zorg.

Trots

We doen ons werk met passie en zijn trots op wat we doen. Als één Tenzinger maken we impact.

Onze cultuurwaarden in 1 minuut

Tenzinger in cijfers

Tenzinger

Onze oplossingen

6 Gorilla’s is onze data intelligence startup en Cure4 ons label voor Financial Shared Services. Medicore is ons EPD voor de GGZ en jeugdzorg en Fierit ons ECD voor de VVT en gehandicaptenzorg. Onder Wellbee bundelen we onze e-Health en mobile healthcare. De consultants, project- en programmamanagers binnen Tenzinger Professional Services begeleiden zorginstellingen bij strategische en technologische vraagtsukken.

Met deze diensten vormen we een Tenzinger ecosysteem waar we informatiesystemen van onze opdrachtgevers en partners op aan sluiten. Wij verrijken de data die in dit ecosysteem wordt verwerkt; hiermee ondersteunen we beslissingen van (zorg)professionals en cliënten.

Impact maken

We werken binnen Tenzinger met meer dan 300 professionals. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar en de verhouding man – vrouw is 60 – 40. Dat laatste zie je ook (bijna) terug in ons leiderschapsteam; 34% is vrouw. Ons streven is om dat zeker te verhogen.

Onze kennis en kunde op het gebied van ICT, consultancy, interoperabiliteit en Data Science zetten wij in om zorgprocessen duurzaam te verbeteren. Impact creëren in de zorg met innovatieve oplossingen: dat is wat we willen bereiken. Vandaar dat elke eerste letter van onze waarden samen het woord IMPACT vormen; #Innovatief, #Meesterschap, #Power, #Aangaan, #Care, #Trots.

Collega's aan het woord

Marc Vervaet

Senior Software Engineer

De relaxte en informele sfeer heeft ervoor gezorgd dat ik me snel thuis voelde. Hiernaast waardeer ik de aandacht die Tenzinger heeft voor diverse technische ontwikkelingen waar ik als R&D'er blij van word.

Peter van Hulzen

Teammanager GZ & VVT

Mijn ervaring vanuit de zorg kan ik combineren met de ICT kant, waardoor ik écht het verschil kan maken voor onze klanten in de zorg.

Benjamin Veld

Senior Business Solutions Advisor

Ik krijg veel energie als een project succesvol is afgerond bij een klant. Ik word veel betrokken bij interne processen en krijg de kans om mezelf vanuit daar te ontwikkelen.

Luc Dijkstra

Platform Engineer

De vrijheid die ik heb, vind ik heel belangrijk. Het werken bij een start-up geeft mij energie!

Edwin Attevelt

Architect

Het is fijn dat we onderdeel zijn van Tenzinger. Zij hebben echt een visie en willen impact maken in de zorg.

Erik van der Veen

Teammanager Customer Support

Tenzinger voelt als één grote familie waar ik me thuis voel.

Frouke Snoep

Manager Business Consultancy

Binnen Tenzinger krijg je alle mogelijkheid om de groei door te maken die past bij jouw ambitie. En dat ook nog eens met hele leuke en energieke collega's.

Wybe Langius

Teamlead ICT

Als Teamlead ICT werk ik er samen met mijn collega’s structureel aan om de interne ICT systemen en de zorg te ondersteunen en duurzaam toegankelijk te houden.

Daniel van Os

Corporate Recruiter

Bij Tenzinger kan ik op mijn eigen manier impact maken op de zorg. Vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid zorgen ervoor dat ik mijn werk goed kan doen.

Annelieke Blom

Manager HR

Tenzinger heeft een mooie visie: de zorg beter te maken. Vanuit mijn rol kan ik hier ook een bijdrage aan leveren voor onze medewerkers: HR beleid en instrumenten ontwikkelen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Maarten van Vulpen

Product Manager

De vrijheid om mijzelf, anderen en onze dienstverlening aan klanten te ontwikkelen. Daardoor heb ik het gevoel van dagelijkse impact en een positieve bijdrage aan verandering te kunnen leveren.

Daiva Vasiliauskiene

Senior QA Tester

Tenzinger geeft me de mogelijkheid om nieuwe dingen te proberen, ik verveel me hier zeker niet.

Jeroen Sen

Directeur 6Gorilla's

David Tom

Directeur 6Gorilla's

Rianne Scheffer

Projectmanager

Onmogelijk is geen feit, maar een mening.

Naast het werk

We vinden het belangrijk dat er een goede balans tussen werk en privé is. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om flexibel (thuis) te werken. Hiernaast hebben we veel aandacht voor de samenwerking en teamspirit van alle collega’s. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Ieder jaar wordt er een skiweekend en summerevent georganiseerd, er wordt met elkaar aan hardloopwedstrijden deelgenomen en er zijn regelmatig borrels & teamuitjes.