Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Maak kennis met Tenzinger

In de jeugd- en pleegzorg, ggz, ouderenzorg en gehandicaptenzorg is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Wij verslimmen de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. Dit doen we met meer dan 300 experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement.

 

6Gorilla’s is onze data intelligence startup en Cure4 ons label voor Financial Shared Services. Medicore is ons EPD voor de GGZ en jeugdzorg en Fierit ons ECD voor de VVT en gehandicaptenzorg. Onder Wellbee bundelen we onze e-Health en mobile healthcare. De consultants,  binnen Business Consultancy begeleiden zorginstellingen bij strategische en technologische vraagstukken.

 

Meer tijd + aandacht + geld voor zorg. Daar zorgen wij voor.

De naam Tenzinger

Veel mensen denken dat Edmund Hillary de eerste mens op het topje van de wereld was. Maar wij weten dat zijn gids, Tenzing Norgay, hem letterlijk een paar stappen voor was. Heel vaak zijn het de minder zichtbare krachten die een ander ondersteunen. Dat doen wij in de zorg, want veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Die gaan wij aan met expertise en grensverleggende ICT- en data-oplossingen. Wij zijn een organisatie van andere zorgers en noemen onszelf dan ook Tenzinger.

Zorgverslimmer award

De zorg heeft verslimmers nodig. Daarom belonen wij bedenkers van slimme oplossingen voor grote zorguitdagingen met een award.

 

Tenzinger nomineert ieder jaar 24 Zorgverslimmers. Deze bedenkers van slimme oplossingen op het gebied van zorgprocessen, data of technologie zorgen ervoor dat zorgverleners meer tijd hebben voor zorg. Dat is hard nodig. Met maar 24 uur in een dag en de zorgvraag die maar blijft groeien, telt elk uur. Met deze award wil Tenzinger iedereen in de zorg aansporen om mee te blijven denken én werken aan een slimmere zorg.

Onze Waarden

Innovatief

Met onze kennis en vernieuwende ideeën maken we impact in de zorg; door het opzoeken van de grenzen, het maken van verbindingen en het durven veranderen, willen we de zorg van morgen, vandaag beter maken. Zo creëren we meerwaarde voor onze klanten.

Meesterschap

We zijn meester op ons vakgebied, we hebben kennis van zaken. We kennen de zorgmarkt goed door ons intensieve contact met klanten. Op basis van onze kennis zijn we van toegevoegde waarde voor onze klanten.

Power

Met lef en energie gaan we elke dag met veel plezier aan de slag. We zijn doeners die denken. We hebben oog voor de kansen om ons heen en gaan voor het beste resultaat. Samen naar de top.

Aangaan

We staan open voor onze omgeving en willen en durven ons daarop aan te passen. We zoeken naar kansen en mogelijkheden voor het beste resultaat.

Care

Met aandacht, zorg, enthousiasme en intrinsieke motivatie leveren we een bijdrage aan de zorg. We zorgen voor elkaar en nemen onze verantwoordelijkheid. We werken voor en vooral samen met onze klanten aan duurzaam toegankelijke zorg.

Trots

We doen ons werk met passie en zijn trots op wat we doen. Als één Tenzinger maken we impact.

Onze cultuurwaarden in 1 minuut

Tenzinger in cijfers

Onze oplossingen

Voor elke uitdaging van nu is er ooit een oplossing. En wij gaan die vinden. Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd en aandacht voor wat echt belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop. Door onze ECD’s aan andere databronnen te koppelen, kunnen we meer en slimmer voorspellen. En met onze kennis en innovatiekracht nemen we zorginstellingen stap voor stap mee door een digitale transformatie. Zo geven we de zorg een toekomst met zorgprofessionals die kunnen doen wat ze het allerbest in zijn. En cliënten die de zorg ervaren die ze verdienen.

Datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. Daar geloven wij in.

 

Impact maken

We werken binnen Tenzinger met meer dan 250 professionals. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar en de verhouding man – vrouw is 60 – 40.  Ons streven is om dat zeker te verhogen.

Onze kennis en kunde op het gebied van ICT, consultancy, interoperabiliteit en integraties, AI en machine learning en data zetten wij in om de zorg duurzaam te verslimmen.

 

Impact creëren in de zorg met innovatieve oplossingen: dat is wat we willen bereiken. Vandaar dat elke eerste letter van onze waarden samen het woord IMPACT vormen; #Innovatief, #Meesterschap, #Power, #Aangaan, #Care, #Trots.

 

Collega's aan het woord

Marc Vervaet

Senior Software Engineer

De relaxte en informele sfeer heeft ervoor gezorgd dat ik me snel thuis voelde. Hiernaast waardeer ik de aandacht die Tenzinger heeft voor diverse technische ontwikkelingen waar ik als R&D'er blij van word.

Peter van Hulzen

Teammanager Consultancy

Mijn ervaring vanuit de zorg kan ik combineren met de ICT kant, waardoor ik écht het verschil kan maken voor onze klanten in de zorg.

Benjamin Veld

Senior Product Manager

Ik krijg veel energie als een project succesvol is afgerond bij een klant. Ik word veel betrokken bij interne processen en krijg de kans om mezelf vanuit daar te ontwikkelen.

Luc Dijkstra

Platform Engineer

De vrijheid die ik heb, vind ik heel belangrijk. Het werken bij een start-up geeft mij energie!

Edwin Attevelt

Architect

Het is fijn dat we onderdeel zijn van Tenzinger. Zij hebben echt een visie en willen impact maken in de zorg.

Erik van der Veen

Teammanager Customer Support

Tenzinger voelt als één grote familie waar ik me thuis voel.

Annelieke Blom

Manager HR

Tenzinger heeft een mooie visie: de zorg beter te maken. Vanuit mijn rol kan ik hier ook een bijdrage aan leveren voor onze medewerkers: HR beleid en instrumenten ontwikkelen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Maarten van Vulpen

Product Manager

De vrijheid om mijzelf, anderen en onze dienstverlening aan klanten te ontwikkelen. Daardoor heb ik het gevoel van dagelijkse impact en een positieve bijdrage aan verandering te kunnen leveren.

Daiva Vasiliauskiene

Senior QA Tester

Tenzinger geeft me de mogelijkheid om nieuwe dingen te proberen, ik verveel me hier zeker niet.

Jeroen Sen

Directeur 6Gorilla's

Werken met de nieuwste technologieën, dat kan bij Tenzinger

Lisa Bond

Finanial

Wij regelen alle administratieve rompslomp, zodat de zorgorganisatie zich kan focussen op het verlenen van goede zorg.

Peter Leiwakabessy

Senior Platform Engineer

Het leuke van mijn werk is dat ik vooraf niet weet wat de oplossing gaat zijn. Bij een nieuw vraagstuk denk ik vaak: het kan, maar ik weet nog niet hoe.

Yvet van 't Hof

UX Designer

Ik vind het leuk dat we bij Tenzinger allemaal werken aan hetzelfde doel: mooie software maken waarmee de eindgebruiker zo goed mogelijk wordt ondersteund.

Naast het werk

We vinden het belangrijk dat er een goede balans tussen werk en privé is. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om flexibel (thuis) te werken. Hiernaast hebben we veel aandacht voor de samenwerking en teamspirit van alle collega’s. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Ieder jaar wordt er een skiweekend en summerevent georganiseerd, er wordt met elkaar aan hardloopwedstrijden deelgenomen en er zijn regelmatig borrels & teamuitjes.