Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Opleiding en ontwikkeling

De Zorg is continue in ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich ook continue blijven ontwikkelen. Wij faciliteren deze ontwikkeling onder andere met onze Academy, externe masterclasses en trainingen. Zo zorgen we dat je op de hoogte blijft van nieuwe technologieën, onze producten en oplossingen en dat jij je daarbij kunt blijven ontwikkelen op het gebied van vaardigheden en competenties. Zo maken we samen impact.

Jouw persoonlijke groei vinden we belangrijk en hierover ben je dan ook het hele jaar met jouw leidinggevende in gesprek. Dat gebeurt in de vorm van een doelengesprek, functioneringsgesprek en beoordelingsgesprek en tussentijdse bila’s. Daarmee zorgen we ervoor dat zowel jij als wij weten hoe je er voor staat en of we de juiste richting op gaan.

De basis van deze gesprekken is ons rollen- en ontwikkelhuis. Waar je naast wat er van je wordt verwacht in jouw huidige functie ook de verschillende loopbaanpaden en ontwikkelrichtingen kunt zien.

Jouw ontwikkeling wordt ondersteund door onze eigen Academy. Zo kun je samen met jouw team intervisie volgen, bieden we trainingen op het gebied van projectmanagement en kun je cursussen volgen op het gebied van mentale veerkracht of adviesvaardigheden. Ook is het mogelijk om in overleg met jouw leidinggevende een gericht studieplan op te stellen.

Collega aan het woord

Yvet werkt 8 jaar bij Tenzinger als UX-Designer. Ze heeft zelf in een woonzorgcentrum gewerkt en zag met eigen ogen de enorme hoeveelheid papierwerk van de zorgverleners. 

“Als User Experience (UX) designer zet ik me elke dag in om de gebruiksvriendelijkheid van Medicore en Wellbee te vergroten. Bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten bedenk ik samen met collega’s, maar ook met eindgebruikers, hoe de schermen in onze software zo makkelijk mogelijk kunnen werken.
De ontwerpen die we maken, toetsen we vaak tijdens klantfocussessies. De input en feedback van eindgebruikers is heel waardevol voor ons, want onze software moet juist hen zo goed mogelijk ondersteunen.
We houden ook zoveel mogelijk rekening met digitale toegankelijkheid. Onze software moet gebruikt kunnen worden door mensen die minder goed zien of een polsblessure hebben. Over alles wat je in onze software ziet, is nagedacht.

Tijdens mijn studie aan de TU werkte ik  bij een woonzorgcentrum. Ik zag daar hoeveel papierwerk de verzorgenden hadden. Ik dacht toen al; dit moet echt anders kunnen. Inmiddels is dat tien jaar geleden en is er veel veranderd, maar er is ook nog veel te winnen.

Ik vind het leuk dat we bij Tenzinger allemaal werken aan hetzelfde doel: mooie software maken waarmee de eindgebruiker zo goed mogelijk wordt ondersteund. ”