Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Opleiding en ontwikkeling

Door de dynamische en veranderende zorgmarkt waarin wij actief zijn vinden we het belangrijk dat onze collega’s zich ook kunnen blijven ontwikkelen. Door onze Tenzinger Academy, externe masterclasses en trainingen zorgen we dat je op de hoogte blijft van nieuwe technologie├źn, onze producten en oplossingen, maar je je ook kunt blijven ontwikkelen qua vaardigheden en competenties. Zo maken we samen impact.

 

Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Onze gesprekscyclus kent een viertal gesprekken. De welbekende jaarlijkse beoordeling, maar daarnaast werken we ook met een ontwikkelgesprek en een tweetal voortgangsgesprekken. Daarmee zorgen we ervoor dat zowel jij als wij weten hoe je er voor staat en of we de juiste richting op gaan.

 

De basis van deze gesprekken is ons rollen- en ontwikkelhuis. Waar je naast wat er van je wordt verwacht in jouw huidige functie ook de verschillende loopbaanpaden en ontwikkelrichtingen kunt zien.

 

Jouw ontwikkeling wordt ondersteund door onze eigen Academy. Zo kun je samen met jouw team Intervisie volgen, bieden we trainingen op het gebied van projectmanagement, maar kun je ook cursussen volgen op het gebied van mentale veerkracht of adviesvaardigheden. Ook is het mogelijk om in overleg met jouw leidinggevende een gericht studieplan op te stellen.