Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Sales

Sales is de spin in het web voor zowel onze klanten als onze collega’s waar we dagelijks mee mogen samenwerken. Door te kijken naar de behoeftes van onze klanten kunnen we deze intern kenbaar maken om zo tot een beter eindresultaat te komen. Als Sales zijn wij bevoorrecht om een relatie met de klant aan te gaan en op vrijwel alle facetten een sparringspartner te zijn of collega’s aan te haken die dezelfde taal spreken.

 

Binnen onze afdeling hebben we een splitsing gemaakt tussen Accountmanagers voor relatiebeheer en New Business voor nieuwe klanten. De Accountmanagers die bestaande klanten bedienen zijn verdeeld per regio, om de focus te houden binnen de regio waarin je woon-/werkachtig bent.

 

Wil je aansluiten bij een behulpzame club collega’s? In onze vrije tijd genieten wij van o.a. goede skivakantie, de paardensport of een lekkere borrel(hap).

 

Bekijk de vacatures van deze afdeling:


Business Developer Data Platform

Utrecht
Professional
Sales
Bekijk vacature

Salesmanager Cure4

Utrecht, Landelijk
Professional
Sales
Bekijk vacature

Open sollicitatie Sales

Collega's aan het woord

Benjamin Veld

Senior business solutions advisor

Ik krijg veel energie als een project succesvol is afgerond bij een klant. Ik word veel betrokken bij interne processen en krijg de kans om mezelf vanuit daar te ontwikkelen.