Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Sales

Sales is de spin in het web voor zowel onze klanten als onze collega’s waar we dagelijks mee mogen samenwerken. Door te kijken naar de behoeftes van onze klanten kunnen we deze intern kenbaar maken om zo tot een beter eindresultaat te komen. Als Sales zijn wij bevoorrecht om een relatie met de klant aan te gaan en op vrijwel alle facetten een sparringspartner te zijn of collega’s aan te haken die dezelfde taal spreken.

 

Binnen onze afdeling hebben we een splitsing gemaakt tussen Accountmanagers voor relatiebeheer en New Business voor nieuwe klanten. De Accountmanagers die bestaande klanten bedienen zijn verdeeld per regio, om de focus te houden binnen de regio waarin je woon-/werkachtig bent.

 

Wil je aansluiten bij een behulpzame club collega’s? In onze vrije tijd genieten wij van o.a. goede skivakantie, de paardensport of een lekkere borrel(hap).

 

Bekijk de vacatures van deze afdeling:


Stage Sales/Marketing

Utrecht
Student
Sales
Bekijk vacature

Stage Sales

Utrecht
Student
Sales
Bekijk vacature

Open sollicitatie Sales

Collega's aan het woord

Benjamin Veld

Senior business solutions advisor

Ik krijg veel energie als een project succesvol is afgerond bij een klant. Ik word veel betrokken bij interne processen en krijg de kans om mezelf vanuit daar te ontwikkelen.

Suzana Jankovic

New Business Developer

Bij Tenzinger heerst een no nonsens cultuur. Kansen liggen voor het oprapen, wat zorgt voor veel diversiteit in mijn werk.

Malou Nelissen

Business developer

Als sales zijn wij bevoorrecht om een relatie met de klant aan te gaan en op vrijwel alle facetten een sparringspartner te zijn.

Maarten van Vulpen

Senior business solutions advisor

De vrijheid om mijzelf, anderen en onze dienstverlening aan klanten te ontwikkelen. Daardoor heb ik het gevoel van dagelijkse impact en een positieve bijdrage aan verandering te kunnen leveren.

Marlies Tempelaar

Sales Director

Tenzinger inspireert me om uit m’n comfortzone te treden. Je kunt echt snel groeien en impact maken op processen binnen de organisatie. Je mening en inzet wordt door Tenzinger op waarde geschat.