Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Stichting Socialrun & Tenzinger | Trotse partners

Tenzinger is sinds 2018 sponsor van de stichting Socialrun. De Socialrun is een jaarlijkse estafetteloop van 555 kilometer waarbij deelnemers aandacht vragen en geld inzamelen voor een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen. Met de sponsoring helpt Tenzinger Stichting Socialrun om verder te groeien, zodat nog meer goede projecten gesteund kunnen worden.

 

Boris Hololtcheff, CEO van Tenzinger: “Eén op de twee Nederlanders krijgt in zijn omgeving te maken met psychische aandoeningen. Veel van onze opdrachtgevers werken in de GGZ en hierdoor zijn wij dagelijks betrokken bij deze organisaties en hun cliënten. We zijn ons er ook van bewust dat openheid nog niet vanzelfsprekend is, maar wel heel belangrijk. Wij tonen onze betrokkenheid door niet alleen de Socialrun een warm hart toe te dragen, maar ook door met een team mee te lopen.”

Socialrun 2020 & 2021

Over Stichting Socialrun

Stichting Socialrun wil letterlijk en figuurlijk de beweging zijn die openheid over psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid stimuleert. Zij doen dit door het organiseren van sportieve activiteiten voor, door en met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Niet de competitie, maar het belang van meedoen en samenwerking staat bij al deze activiteiten centraal.

 

De jaarlijkse Socialrun, een estafetteloop van 555 km, vormt de hoofdactiviteit van stichting Socialrun. Het evenement vindt standaard plaats in het derde weekend van september. Deelnemende teams bestaan uit ongeveer 25 personen, waaronder ten minste 8 lopers en vier begeleidende fietsers. Ieder team organiseert haar eigen ondersteuning, eten en drinken tijdens de route en overnachtingsplaatsen.

 

100% van de door teams ingezamelde gelden komen ten goede aan deze projecten. Klik hier voor meer informatie over Stichting Socialrun en de mooie projecten die zij subsidiëren.