Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 13 10
App +31650163994

Marketing & Communicatie

Het marketing & communicatie team is een jong, enthousiast en betrokken team dat zorgt voor leadgeneratie en de merkbekendheid van Tenzinger. Dit doen we via onze website, beurzen en evenementen, informatieve content, advertenties op relevante nieuws platformen, middels SEO & SEA en social media.

 

 

Bekijk de vacatures van deze afdeling:


Brand Marketeer

Utrecht
Young professional, Professional
Marketing & Communicatie
Bekijk vacature

Open sollicitatie Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie
Stuur een open sollicitatie

Brand Manager

Utrecht
Professional
Marketing & Communicatie
Bekijk vacature

Benieuwd naar de mooie dingen die wij doen? Check het hier.

 

Collega's aan het woord

Linda Brummelhuis

Brand marketeer

Tenzinger is een energieke club met grote ambities. Als marketeer krijg ik veel vrijheid en vertrouwen om eigen initiatieven uit te voeren.

Serena van Beek

Projectmanager

Tenzinger geeft mij de kans mezelf verder te ontwikkelen, zowel on the job als met trainingen. De gezellige collega's, toffe uitjes en mooie feesten maken werken bij Tenzinger nóg leuker!

Queeny Dieke

Brand marketeer

Ik werk in een team waar ik me thuis voel. Voor mij is persoonlijke ontwikkeling en uitdaging erg belangrijk. Tenzinger stimuleert en motiveert mij hierin, waardoor ik nu naast mijn werk een opleiding kan volgen.

Sander van den Belt

Marketing Insights Specialist

"Go data, stay human" is de slogan van Tenzinger. Dat is intern ook echt zo, dus is er veel vraag maar goede data. Het is motiverend om daar vanuit insights mijn steentje aan bij te dragen.